- Élet Máltán - Málta Most -

árnyékok a ragyogó napsütésben

2016/08/10. - írta: manapi

Amikor az egyik szekér jobban halad, egy másik vesztegel. Sajnos most az egészségünkkel vannak problémák. Nekem a fogam (bár mostanában nem fájdogál, gyakran használok Curasept öblögetőt, ez segít kicsit gondolom), Apa a farcsontjával szenved a sok ülés miatt, meg a rossz szék és tartás miatt, a gyerekek meg felváltva magas lázzal betegek.

Egy hete a nagylány, most reggelre meg a kicsi lett beteg. A nagyobbiknál 39,5-40 fokos láz, fejfájás és afták a szájában. A doktornénitől kapott antibiotikumot, de javulás csak két napra rá kezdődött addig folyamatosan rosszabb lett, volt is izgalom, de szerencsére alaptalanul. Mostanra vidám és semmi baja, kapja a probiotikumot. A kicsinél ma reggelre 40 fokra ment fel a hője, már éjszaka adtam volna neki gyógyszert ha tudom, de sajna a digitális mérő mint kiderült csak 3-4 egymás utáni mérésre közelíti meg a valós értéket. Van viszont normális majdnem higanyos hőmérőnk, az legalább pontosabban mér, de mindegy is volt, mert addigra adtam neki lázcsillapítót és szerencsére teljesen megszüntette a lázát egy óra alatt. Egyéb tünetet még nem produkál, de most még alszik, délután pedig megyünk vele is az orvoshoz.

wp_20160805_14_32_55_pro.jpg

Mindeközben itt van a barátnőm nálunk vendégségbe, és próbálnám magam kicsit nyaralás üzemmódba kapcsolni, de sajna a gyerekek se várost nézni nem akarnak, se esti kikapcsolódást, de még az is nehezen jön össze, hogy egyedül elszabaduljak. Azért akadt rá alakalom, jól is éreztem magam. Szombatig marad de a betegség miatt még kevesebb lehetőségem lesz Őt elkísérni bárhova. Pedig lett volna tervem. Szerencsére azért nem elérhetetlenek az izgalmas dolog busszal se, és Ő elég bevállalós ahhoz, hogy elinduljon, így tegnap Valettába kirándult, ma pedig Mdinába megy szétnézni. Birgu-ba elmentünk érte, ez Valetta mellett van, persze itt is Festa volt:

Máshol is jártunk azért együtt, vasárnap megnéztük a halpiacot, és persze futottunk bele festába Birzebbuga-ban is, azután elmentünk strandolni a Pretty Bay-hez ami a nagy kikötővel szemben van, emiatt szerintem elég szürreális képet ad. 

Biztos lesz még sok élményünk együtt, és időközben kiderült egy közös volt kollégánk, barátunk is itt nyaral épp a családjával, így velük is tervezzük, hogy közös programot csinálunk. Bár én tervezek, aztán meg majd meglátjuk...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sucess.blog.hu/api/trackback/id/tr4310115756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
minden mi ezen az oldalon áll, lehet tévedés is