- Élet Máltán - Málta Most -

Golden Bay

2016/03/24. - írta: manapi

Tegnap korábban el tudott jönni Apa a melóból. Egyrészt azért mert fél órával előbb ért be, másrészt mert az építkezésen (ami mellé ki van vezényelve műszaki rajzolónak), elszabadult egy kis azbeszt por... A kollégája szólt, ha akar elmehet. El akart! Ma bement a melóhelyére, és vastagon állt mindenhol ez a nem kicsit rákkeltő cucc. Sajnos egyelőre nem tudom mi lett a sorsa, remélem nem neki kell még el is takarítani. Mivel tegnap elég nagy szél volt kapott belőle jócskán a környék, de ezzel nem nagyon törődnek sajnos. Viszont a fákat gyökerestül költöztetik (bízom benne egy jobb élet reményében):

faatultetes.jpg

Mindenesetre kihasználtuk, hogy korán szabadult, és átmentünk a sziget másik, nyugati felére egy szép öbölhöz, aminek Golden Bay a neve. Az erős szél miatt ide 6 méteres hullámokat prognosztizáltak. Sajnos csak 2-3 métereseket láttunk. Vagy lekéstük, vagy nem lett akkora. Grátisz megnézhettük a naplementét is, és a parton azt a sok kék színű puhatestűt, amik sajna valahol elhagyták a kagylóhéjukat. (a képek nem lettek a legjobbak) UPDATE: most derült csak fény arra, hogy ezek nem kagylók (utolsó képen) hanem vitorlás medúzák voltak a partra sodródva... teljesen ártalmatlanok)

Vásárolni is voltam. Igaz nem mentem messzire, itt a lakással szemben is van egy kis bolt, elég jól felszerelve. Hátránya, hogy néha nagyon hamar bezárnak délután 2 körül, máskor meg 6-ig is nyitva... Vettem 2 x 0,75 kg máltai kenyeret, 2 liter tejet, egy cukormentes kekszet, egy kis üveg majorannát, egy cukkinit és két db banánt. Összesen 6,06€ fizettem (1900 Ft körül). 

wp_20160324_09_09_42_pro.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sucess.blog.hu/api/trackback/id/tr288521448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
minden mi ezen az oldalon áll, lehet tévedés is