- Élet Máltán - Málta Most -

gyorsposzt a megérkezésről

2016/03/20. - írta: manapi

Mostanában nem mindig sikerül jól kiszámolni, hogy mire mennyi idő szükséges, de a tegnap... Tegnap épphogy sikerült. Na jó mindenol volt 5-10percünk.

Tényleg röviden, az utazás nagy tanulsága, amibe nyilván csak a kezdő és két gyerekkel repülőzők futnak bele, hogy inkább 3 óra legyen az a 2 óra a felszállás előtti érkezés, és hiába lehet felvinni viszonylag sok és nagy kézipoggyászt, legközelebb elég lesz a két gyerek és max egy pelenkázós táska.

Ryanair-el utaztunk: a két felnőtt egy gyerek és egy csecsemő plusz a 3db 20kg-s bőrönddel kb 65000 Ft volt a jegy ára úgy, hogy két poggyászra félárú kedvezményt kaptunk. Ingyen felvihettünk mindenkinek egy 10kg-s kézit és a babának egy 5kg-t. Plusz a babakocsi szintén baba tartozékként. Jól fel voltunk pakolva, plusz a levedlett ruhák. Csak reménykedem hogy az átvizsgálásnál nem felejtettem ott semmit, bár egy pulcsim mintha hiányozna... Két bőröndöt ugyan lefóliáztattunk, mert volt benne egy két érték, de utólag belegondolva szerintem felesleges volt, mert nem sok időt töltöttek egy helyen a csomagok, szerintem ember legyen a talpán aki belekukucskál. De ilyet persze nem feltételezek.

Sokat tanultam, de a java csak most kezdődik. A máltai tapasztalatokról kicsit később, egy kicsit többet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sucess.blog.hu/api/trackback/id/tr518505976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
minden mi ezen az oldalon áll, lehet tévedés is