- Élet Máltán - Málta Most -

ma is ünnepnap

2016/03/31. - írta: manapi

Ma ünnepli Málta, hogy az utolsó angol katona is elhagyta a szigetet! Tök jó, örülünk, mert újabb szabadnap, bár kivételesen itthonról is dolgozni kényszerül Apa. Ami viszont elég vicces, hogy ma indult a Lost and Found Fest, ami meg tízezer angol tinit vonz ide. Állítólag szokott is lenni ebből némi feszültség ezen a becses napon! A fesztiválnak köszönhetően, ma elég sok szőke, igen lengén öltözött fiatal hölgyet láttunk, és félmeztelen ifjakat, és szemlátomást elég másnaposak voltak. 

Bemerészkedtem ám én is a vízbe végre, és megnéztem ezt a hatalmas akváriumot. Láttam csudiszép halakat is, volt szerencsém egy olyan példányhoz, ami pont úgy nézett ki mint egy tenyér méretű rája, ami ha épp nem mozog biztos, hogy nem veszem észre, mert miután lesüllyedt a homokhoz teljesen beleolvadt a környezetbe, és eltűnt a szemem elől. (UPDATE: közben kiderítettük, hogy lepényhalat láttam) Kb fél órát nézelődtem, dupla búvárruhában elviselhető volt a hidegvíz (18 fokos lehet), de egy kicsit a végére már szűkös volt így a ruha. Nagyon várom a folytatást!

wp_20160331_12_12_00_pro.jpg

Ma írtunk a lakhely szerint illetékes sulinak is, hogy mikor tudunk bemenni a nagyobbik gyerkőcöt beiskolázni. Itt ugyanis 3 éves kortól lehet őket iskolába vinni, de természetesen nem tanulnak, hanem játszanak, foglalkozásokon vesznek részt,vagy épp a tengerben fürdenek. Csak délelőttre szeretnénk eleinte, mert az alvás itt nem dívik, és meleg ételt sem adnak ebédre, mi pedig ehhez szoktattuk a gyereket.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sucess.blog.hu/api/trackback/id/tr48549556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
minden mi ezen az oldalon áll, lehet tévedés is