- Élet Máltán - Málta Most -

Lino a máltai autószerelő

2016/07/10. - írta: manapi

Kedd este vittük el a szerelőhöz az autónkat, hogy nézze át, és javítsa meg az olajcsöpögést és az igencsak elállítódott futóművet. Autógumit is kellett már vennünk, mert a bal első kerék szinte teljesen elfogyott mostanra, röstelltük is hogy ennyi ideig vártunk vele. Viszont sikerült vennünk egyet használtat, javított ugyan, de alig futott, és elég kedvező volt az ára: 15€. 

Linówp_20160710_12_05_42_pro.jpg egyébként első benyomásra is egy nagyon kedves máltai fickó, aki elég korrektnek is tűnt. Egyrészt nagyon gyorsan vállalta 3 napon belül, hogy megcsinálja, és az előzetes kalkulálások alapján az árak is egész jónak tetszettek. Már másnap este elhozhattuk volna, de nem tudtunk már érte menni, ezért csak csütörtökön hozta el Apa munka után.

Összesen 94€ volt (100€ kapott jattal), ahogy a számlán (?) is látszik, amiben benne van egy vezérműszíj csere, mert azt ilyenkor illik, egy tömítést kicserélt, ami megszüntette az olajfolydogálást, és a futómű is meggyógyult, így most már szépen gurul az autó egyenesen, ahogy kell. Összességében szerintem nem jártunk rosszul, valószínű Ő lesz a kocsi szervizelője, de reméljük csak az olajcseréknél lesz rá szükségünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sucess.blog.hu/api/trackback/id/tr938878286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
minden mi ezen az oldalon áll, lehet tévedés is