- Élet Máltán - Málta Most -

mindeközben velünk

2016/07/02. - írta: manapi

Kicsit parkoltatjuk az autót, mert eddig nem vittük el a szerelőhöz és mostanra nagyon esedékes. Addig nem akarjuk nagyon használni, mert az olajat is eszi, meg a futómű sincs rendben és a gumik is erősen kopnak. Jövő héten keddre egyeztettük le egy máltai szerelővel, hogy átnézi és megjavítja amit kell, olcsónak látszik, legalábbis amiket árakat mondott előzetesen, és őt egy magyar szerelő ajánlotta, megbízható. Az összegekről meg a hibákról, majd utólag beszámolok. 

Közben megnyitott Mostában a Lild! Jupppiiii. Nemcsak hogy a legnagyobb, és baromi közel van (autóval 10 perc), de most még nyitási akciókkal is várnak mindenkit, ami azt jelenti hogy pl egy 400g-os darált marhahusit 1,49€-ért, a dinnyét 0,59€-ért adják máshol minimum a duplája), és ami nem élelmiszer arra is 50%-os kedvezményeket dobáltak, úgyhogy nagyon megéri. Be is vásároltam tegnap a barátnőmmel. 

És megnyitott Bugibba főtértől nem messze a vízi játszi is, ami nem egy nagy eresztés, de azért egyszer már kipróbáltuk. Teljesen ingyen van, de elég zsúfolt és a gyerekeket méret szerint szortírozzák zöld, sárga és kék területekre, így a kisebbik lányom a zöldig mehetett csak míg a nagyobb a sárgáig. De ez egy teljesen egybefüggő terület, és elég nehéz megálljt parancsolni a gyerekeknek, hogy csak idáig és ne tovább... Én inkább a kis kavicsos partra megyek szívesebben, ahol szintén alig fér el az ember, de legalább szabad.

wp_20160629_10_29_51_pro.jpg

Épp most kaptam egy értesítést a Malta Playgrounds-tól, egy Sannat-i klassz új játszóteret osztottak, itt van ez a játék! Nézzétek, markolóóóó: 

13557752_517100715140912_421897939532116273_n.jpg

Sajnos ez Gozón van... Pedig annyira kipróbálnám! :)

Na de még csak szombat délelőtt van, kaja egész hétre megfőzve, úgyhogy vár még ránk egy két kaland vasárnap estig, remélem! Majd beszámolok...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sucess.blog.hu/api/trackback/id/tr228861800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
minden mi ezen az oldalon áll, lehet tévedés is